Home
About TVS
SCRI
CCRS
SEARCH
i
Designed and developed
Project team
Contact us
Login
Search Keyword in
EXTERNAL THERAPIES
category
அரிஷ்டம்
[
Arishtam
]
அருகு வைத்தல்
[
Aruku vaiththal
]
அருசிராணம்
[
Arusiraanam
]
அருசுராணம்
[
Arusuraanam
]
அரைத்துச் சேவித்தல்
[
Araiththuch seviththal
]
அரைப்பு
[
Araippu
]
அரைப்புக் கட்டி
[
Araippuk katti
]
அரைய லிடுகை
[
Araiya lidukai
]
அனு லேபம்
[
Anulebam
]
அனு லேபனம்
[
Anu lebanam
]
அனுவாசன வஸ்தி
[
Anuvaasana vasthi
]
அன்னக்கட்டு
[
Annakkattu
]
அன்னு வாசனம்
[
Annu vaasanam
]
ஆகாரியம்
[
Aagaariyam
]
ஆக்கிராணம்
[
Aakkiraanam
]
‹
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
69
70
›
Back